Нині поділ цивілізацій ущент спростовує типології Шпенглера, Хангтінтона і Тойнбі. Дорогезні надгробки з горо́дами безпонтовими конкурують – світ грає у «Овочі проти зомбі», де одні мають моду на різні модифікації, підбирають і підбирають собі експертів, а у других все схоплено, визначено, розклацано на розумних планшетах, залишених після смерті недоїдених мізків (від встромлених чайних ложечок в них така дивна схожість зі сплячими їжачками)... Homo-гетто потрібне. Йому, як нікому, можеться щось хотіти, шукати якийсь «філософський камінь», щоб назад у людей перетворювати потвор, ага, ну а ще їм ввижається гарне життя загробне... Та й навіщо завчасно вбивати ідейно-хворого – він для того, щоб далі хворіти, багато зробить: доведе, що в суцвітті городини зріють звивини, з обмертвілих облич оббере дощове спагетті, скульптуруючи так, що страховиська стануть дівами, і віддасть немовля, захищаючи решту гетто... ...Нині в колі необраних в їжу – прадавні звичаї: в особистій чумі закриватися, мов у чу́мі, у холодному чаї топити себе, у відчаї сподіваючись: гниль щось почує і щось відчує.
ША-2018
Опубликовано: 31/03/18, 19:03
| Просмотров: 1078
Загрузка...
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]