Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Все комментарии:
Очень лиричное стихотворение, Наталья! И философское, и сказочное - одновременно: "Понад рікою, де в плесі русалки тихо спливають у ніч на Купала. Тут я надії на хвилі пускала, тут мені вітром по небу писав ти..."
Дякую) Це одне з моїх улюблених на рідній мові. Вважаю його вдалим, а я рідко даю такі оцінки своїм роботам. Рада, що сподобалось моє осіннє голосіння)
І я тебе, голубонько) Напиши мені в меседж. Я скучилась. А відносно віршів, то я їх майже не пишу зараз... З 14-го року всього кілька робіт. Отут на міжпортальний писала і ще одна-дві, може трошки більше, бо часом мене попускає... Але я не у формі ще.
Хай тобi щастить, шановна панi! А осень? Ну и что, Наташ? Подумаешь осень. Знаешь, что мама написала не за долго до смерти? "Не нужно бояться старости. Многим не суждено даже дожить до нее". Знаешь, родная, и зимы бывают прекрасны... С днем рождения!
Мариш, на ФБ меня найди Наталка Бугаре. Там и поболтать можно, собственно говоря, я там чаще всего и бываю. Не пишу ж почти сейчас... Выгорела я, наверное...
"Понад рікою, де в плесі русалки
тихо спливають у ніч на Купала.
Тут я надії на хвилі пускала,
тут мені вітром по небу писав ти..."