Ну, а в этой как во сне, всю жизнь шагаю, и шагаю за тобою….
Как тень нелепая былых воспоминаний.
* * *
До смерті я запам'ятав цей сон
До смерті я запам'ятав сон цей, після кохання. В нім світ сліпив і перетворювався в безліч невблаганних слів …пекельних.
В нім річка сліз, зігнута клята свічка, висвічувала щось таке… Що без у мовне. А зовні, прохолоджене мовчання перемежалось відчайдушнішою хвилею визнань твоїх, болючих.
Мовчав і я…
Так ми з тобою розлучилися.
У тому у бутті.
А в цім, як уві сні, я за життям усім своїм, крокую, і крокую, стятий дурень…
Як тінь безглуздих спогадів минулих.
................................ Словенский вариант ................................
Preden sem umrl, sem se spomnil teh sanj po ljubezni.
V njem se je svet preoblikoval in zvenel torej
veliko kot.
V njej je reka, kot ukrivljena sveča, osvetljeno nekaj brez a pogojno.
Zamegljen, hladna tišina je bil prekinjen s toplim valom vaših izpovedi.
In Bil sem tiho.
In prekinila sva s tabo. V tem življenju.
No, v tem ena, kot v sanjah, Že celo življenje hodim, in sledim ti.
Kot smešna senca preteklih spominov.
............................. Болгарский вариант ............................ До смъртта ще помня този сън
До смъртта си помнех този сън след любов...
В него светът се преобразяваше и звучеше толкова до сто думи....
В него реката е като извита свещ мига нещо без при думи….
Студена тишина осеян с топла вълна от твоите признания....
Благодарю!
Успеха в проекте, Ицхак!
Концовочка прекрасно-безнадёжна! Ах, хорошо.)
Тут дело в том, что я сейчас решил для проекта Мир билингве составить несколько текстов на белорусском. Это первый.